tirsdag den 29. oktober 2013

Moskusuld

I aftes fik jeg strikket denne dejlige hue i Moskusuld fra Grønland. Den vejer 40 gram! Jeg har isat en kvast af polrræv - ligeledes hjembragt fra Grønland. Jeg har sat en stor tryklås i, så kvasten kan tages af ved vask. Som skrevet i tidligere indlæg, har jeg lavet så mange kvaste, at jeg sælger dem for kr. 100 pr. stk. Der er stadig nogle tilbage.

"Brodøsen" har været igang igen....

Som jeg tidligere har skrevet, så har jeg stor fornøjelse af at veksle lidt mellem mine krative udfoldelser. Her er vist 3 broderede mobiltasker. De er sjove at lave og meget anvendelige  - især på arbejde. Lakridskonfekten er fra Fru Zippe. Den sorte med måne er inspireret af Fru Zippe - efter hukommelse, og syet af rester fra andre projekter. Tasken i midten er egen komposition, og syet i DMC bomuld.

lørdag den 26. oktober 2013

Polarræv fra Grønland til salg!

Da vi var på Grønland i september købte jeg polarræv til at lave pelskvaste af til huer. Disse ræve har ikke levet i bur, men har haft et godt og frit liv.
Du kan købe disse kvaste af mig for kr. 100 + porto pr. stk. De er lige til at montere på huen, men det kan også være en god ide at sy en stor tryklås i, så de kan tages af inden huen skal vaskes.

Sælskind fra Grønland

 Det har været lidt sløjt med at få lavet indlæg til bloggen. Det skyldes dels arbejdet og dels at vi har købt et ældre sommerhus i Tornby (mellem Lønstrup og Hirtshals). Det har krævet en renovering, men er allerede nu blevet rigtig dejligt, og jeg tror vi vil få mange dejlige stunder der.
Jeg har nu fået gang i det sælskind jeg købte på Grønland. Det første forsøg var en hårbøjle. Dem skal jeg have lavet flere af - blot ikke så brede.