tirsdag den 14. februar 2012

Kaffe

Kaffe fra "Strik en Stund" af Annette Danielsen

Jeg har strikket den i Alpaca Silk fra Hjertegarn - 60% alpaca,30% merino uld, 10% silke. Det er et dejligt garn og opskriften er genial. Den har perfekt pasform og jeg skal helt sikkert have strikket en til.

3 kommentarer:

 1. Denne må jeg bare lave. Hvor meget alpaca silk har du brugt? Har du ændret størrelsen, for alpaca silk er da meget tykkere end det garn der oprindelig er brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt knap 250 gram Alpaca Silk til en str. M og har samme brystvidde som i opskriften, men det har jo noget at gøre med ens strikkefasthed. Jeg er i gang med at strikke "Lyse Nætter" fra Annette Danielsens "Sommerstrik" og jeg har lige målt at den også har samme brystvidde som i opskriften - den strikker jeg også i Alpace Silk.
   Jeg synes Alpaca Silk er et dejligt garn, men bruger det kun fordi jeg har en del på lager efter et forretningsophør. Tvinni synes jeg er et dejligt garn som slides så pænt.
   Hvis du kommer til at mangle lidt rester i Alpaca Silk til "bønnerne" kan du bare sende mig en mail, så sender jeg gerne lidt af mine rester.

   Slet
 2. Tusind tak for dit venlige tilbud.

  SvarSlet