torsdag den 19. juli 2012

Sukkertrøje nr. 2Endnu en Sukkertrøje kom af pindende. Jeg er vild med denne model. Den sidder rigtig godt og "flaner" ikke nogen steder, og så synes jeg det er pænt, at den står lidt op i nakken.
Jeg har igen strikket den i New Zealand Lammeuld fra Filcolana samt Alpaca 1 fra Marianne Isager. Knapperne er bagsiden af perlemorsknapper - de er rigtig flotte til den karrygule.

6 kommentarer:

 1. Jeg har en optrævlet udgave liggende - den blev ikke som jeg drømte om - dengang:-) Nu, hvor jeg ser din smukke Sukkertrøje, får jeg lyst til at prøve igen.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot, jeg har allerede beundret den første, du strikkede. Er det et strikkekit du har købt eller findes mønsteret i en strikkebog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Mønsteret findes i "Strik a la carte 1" af Marianne Isager. Der er rigtig mange gode modeller i den bog, så har du den ikke, er den bestemt værd at investere i - der kommer en "a la carte 2" til efteråret.

   Slet
 3. Sukkertrøjen er en rigtig flot model, som jeg også vil strikke en dag.

  Spændende med "a la carte 2"; jeg vidste ikke den var på vej. Tak for info!!!

  SvarSlet
 4. Tak for hjælpen med bogen, den er allerede bestilt. Det lyder spændende med en ny bog til afteråret.

  SvarSlet
 5. Sukkertrøjen er bare en rigtig klassiker, som aldrig går af mode og din er meget fin. Farven kan passe til det meste.
  Dejligt at høre, at strik a la carte 2 er på vej, den glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet