søndag den 4. november 2012

Årets gang.....

 
Så er året snart gået og vi kan tænke tilbage på dejlige stunder både inden-  og udenlands.
 
 
I januar var vi på Tenerife for at få varmet kroppen. Vi lavede stort set ikke andet end at ligge på disse drømmesenge - og så gik jeg til yoga om formiddagen. Dejlig ferie.

Februar var vi i Ivalo i Lapland i håbet om at se Nordlys. Vi så desværre ikke Nordlys, men det var stadig fint at sove i disse glasigloer. Temperaturen sneg sig ned på minus 42 grader.

Så blev det sommer i Danmark og intet sted er der så dejligt som på Svinkløv Badehotel. Her ses Peter og Andrea(Yngsten)

Mine Akapantus stod rigtig flot i år, og mindede om mange gode ture til Madeira og Azoerne, hvorfra de alle er hjemtaget.

Så var det også året hvor vi igen fik høns. Jeg synes jo at en have uden høns er frygtelig trist. Hr. Mortensen blev dog til Coq au vin af hensyn til nabofreden.

I september gik turen til Nieve i Piemonte. Vi kom midt i høsttiden og trøffelsæsonen. Smukt landskab - dejlige vine og pragtfuld mad.

Efterårsferien gik til Island. Andrea er en stor naturelsker (som 18 årig gik hun Caminoen alene) - og derfor var hun med de "gamle". Her står hun med sin far foran Gullfoss. 

Vi fik set en del Vågehvaler da vi var på hvalsafari.

7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, og det er tydeligt at mærke at du har nydt det. Men jeg synes altså det er noget for tidligt du holder status over 2012 - der er læææænge til nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Sigrid, det er da vist lidt for tidligt, men der bliver ikke flere rejser i år, så synes lige jeg ville gøre status. Ofte kan vi ikke huske hvornår vi har været hvor, så fremover vil jeg bruge bloggen som "husker"(Kan det være alderen?)

   Slet
 2. Hold da op, du er jo en helt globetrotter. Sikke meget du har nået og året er ikke engang gået endnu. Flotte billeder iøvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev til en del rejser i år - spændende hvad 2013 bringer. Grønland er på ønskelisten.

   Slet
 3. I like being on the road, living in hotels. While I've got a real nice house, I go crazy when I'm there.Deluxe hotels in

  chennai
  !!

  SvarSlet
 4. Spændende oplevelse i har fået med i livets bagage.

  SvarSlet