torsdag den 19. september 2013

Grønland september 2013

Dorit poserer i hendes afdeling af butikken Tuapaat i Nuuk.Sommerferien gik i år til Grønland. En fantastisk tur som først gik til Søndre Strømfjord, hvorfra vi tog på Indlandsisen. Derefter fløj vi til Nuuk, hvor jeg besøgte min blogveninde Dorit (Do It - Just Do It). Vi har aldrig set hinanden, blot skrevet sammen. Det må være det, der i min barndom hed penneveninde:-) Jeg havde dog på fornemmelsen, at vi havde mange ting til fælles - og jeg fik sandelig ret. Snakken gik med det samme, og jeg så butikken, som Dorit er en del af samt hendes pragtfulde hjem. Vi kunne sagtens have brugt mere tid sammen, men vi skulle ombord på Kystskibet, for at sejle til Ilulissat. Jeg håber på et snarligt gensyn.

Denne smukke pung var en gave fra Dorit. Hun laver mange flotte ting i bl.a. sælskind.

Så nåede vi til Ilulissat og Isfjorden. Et fantstisk syn.

Der blev selvfølgelig foretaget et par indkøb:-) Den blødeste moskusuld - Sneræv - sælskind samt en bog om perlestrik.

Håndledsvarmere med grønlandsperler, er en del af den Grønlandske Nationaldragt, og derfor købte jeg denne bog, og er i gang med at strikke, de fineste håndledsvarmere til mine børnebørn. Der kommer billeder senere.

1 kommentar:

  1. Ih hvor jeg glæder mig til at høre lidt om Grønlandsturen. Hvor sjovt at du besøgte Dorit. Der er næsten ikke noget smukkere end isbjerge og blåt hav....det er dragende. Mon vi ses til Seriøs strik i morgen tirsdag??. kh hanne

    SvarSlet