tirsdag den 11. februar 2014

Året der gik........2013

I starten af marts 2013 gik turen til New York. Billedet her er taget ved Ground Zero - en smuk og respektfuld plads.

En tur til As Hoved hører foråret til. Der er den mest fantastiske udsigt, og så kan man sidde og hvile sig op af en kæmpe eg. Billedet er taget i maj.

I slutningen af maj blev der tid til en kærestetur til Venedig. Udsigt over Canal Grande.

...Og en tur på Hemingways bar skulle vi da:-)

Juni måned og dermed varmt nok til vandski. Andrea elsker at lege på fjorden - og det gør faderen også....

Her et billede af Jens Gregersen - Danmarks førende fugletegner og ornitolog. Jens bor på den fredede Ø Vorsø, og vi var i Juli måned på øen for at få et glimt af havørnene. En unge fik de på vingerne i 2013.

Dette billede er også taget i juli - og det er kun medtaget, fordi jeg blev så glad da jeg så det.

Slutningen af august og vi skulle på en længe ønsket rejse til Grønland. Vi startede på Indlandsisen og på billedet ses Peter og vores gode veninde Kirsten. Derefter fløj vi til Nuuk hvor jeg blandt andet besøgte bloggeren Dorit (doo it - just doo it). Så ombord på Kystskibet, som sejlede os op af Kysten. Vi var i land i flere bygder og stod af i Ilulissat, hvor vi havde 4 dage på et fantastisk hotel, med den mest fantastiske udsigt over Isfjorden.

Udsigt fra hotelværelset. Rejsen til Grønland blev lige så fantastisk som vi havde forventet, og vi er slet ikke færdige med dette smukke land.

I september overtog vi vores nye sommerhus i Tornby (mellem Lønstrup og Hirtshals). Her Yngsten med vores tre børnebørn.Ældsten var desværre ikke tilstede.

Og her udsigten fra sommerhuset.

Min fødselsdag den 8. november blev fejret i Oslo, hvor vi i Operaen oplevede "Madame Butterfly". Oslo Operaen er arkitektonisk flot.

Det kan være et hårdt slid at være gift med en samler. Drivtømmer kan jeg jo ikke få for meget af.

December måned ved Fyret i Hirtshals, hvor årets julekalender foregik. Det gik børnebørnene meget op i, så vi måtte lige op og se.

4 kommentarer:

 1. Dejlig måde at sige tak for året der gik

  SvarSlet
 2. Ih du milde, du er jo en ren globetrotter.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra året der gik - I er også rejse-glade, ligesom os. Jeg ville nok have svært ved at holde mig til ét billede pr. måned.
  Jeg har lagt en kommentar på mit eget indlæg om at henvise til bloggen på FB.
  Knus

  SvarSlet
 4. Skønne billeder Laila, der vidner om gode oplevelser.

  SvarSlet