torsdag den 24. april 2014

Hæklet taske med fugl...

Tasken er hæklet efter opskrift i Nordiske Masker 3. Jeg har dog hæklet den i rester. Bundfarve i dobbelt New Zealandsk lammeuld fra Filcolana + guld følgetråd. Fuglen er hæklet i 3 tråde Alpaca 1 fra Isager.
Den er blevet rigtig smuk og den har været sjov at lave - men om den kommer i brug er nok tvivlsomt.

5 kommentarer:

 1. Den er rigtig sød - tænk at man kan hækle sådan noget, jeg er imponeret.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot, har slet ikke set det hæfte endnu.

  SvarSlet
 3. Den er så fin. Det er en spændende teknik at hækle, og man kan jo faktisk lave portrætter i teknikken. Du skal da bare beslutte at bruge den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret Dorit. Den vil være rigtig smuk til en hørkjole en dejlig sommeraften. Sjov ide med at hækle portrætter - man kan også hækle gravhunde:-) Det er sjovt og så får man brugt mange rester. Har opstillet nye dogmeregler: Der må kun strikkes/hækles med garn fra lageret. Jeg er igang med to sommerbluser - en i bomuld/hør og en i dobbelt råsilke. Råsilke er temmelig hårdt at strikke i, men mon ikke den bliver dejlig en varm dag.

   Slet
 4. Jeg har nu kigget på din lille fugl i flere måneder, og sukker efter at gøre den efter! Jeg har søgt højt og lavt efter fuglens mønster i Nordiske Masker 3, men uden held. Du ligger vel ikke tilfældigvis stadig inde med bladet og kunne sende et billede af opskriften?
  Hilsen Signe

  SvarSlet