onsdag den 7. maj 2014

Dogmestrik......

Jeg har opstillet følgende dogmeregel for mig selv: Der må kun strikkes af garn fra lageret. Det er blevet til denne corsage. Modellen er set i Marianne Isager "Strik a la carte 1" -  men jeg har strikket den i en billig hør/bomuld fra Netto. Knapperne er bagsiden af billige pelemorsknapper. Den er blevet rigtig fin - sidder godt, også selv om jeg ikke hører til de mindste:-) Jeg overvejer at lave endnu en i sort, da det også er på lageret. Jeg har nogle billige træknapper fra Søstrene Grene, som jeg er i gang med at farve sorte med narvsværte.

Jeg skal til uldfestival i Saltum næste weekend - og så vil jeg da ikke garantere, at der ikke er noget garn "der smiler til mig"


Det er mange år siden jeg har strikket strømper - men nu blev det til 2 par i garn fra lageret.


Der blev også hæklet et par grydelapper til mig selv - de er foret med Thermium, og dermed virkelig anvendelige. Igen garn fra lageret.

1 kommentar:

  1. Hej Laila. Hvor er den fin din corsage, den har mange gange fristet mig, så måske det bliver engang. Jeg har det altså også lige sådan, at der skal gøres færdig og bruges af beholdningen, har ikke så meget speed på lige nu. Og hvor er de flotte de grydelapper, det må jeg prøve med det der imellem.
    Vi smutter lige en tur til Spanien og derefter en tur til Montenegro. jeg kommer ikke til Seriøs strik på tirsdag. Jeg håber at du har det godt. Vi ses kh Hanne

    SvarSlet