tirsdag den 1. januar 2013

No. 21

Så kom også No. 21 af pindende. Designet af Marianne Isager. Jeg har strikket den i New Zealandsk Lammeuld fra Filcolana samt Isager Alpaca 1. Jeg bruger ofte disse to garntyper sammen. Brochen er fra Birthe Sahl.

10 kommentarer:

 1. Den ser da bare godt ud og kunne nemt komme på min to-do-liste ;o)

  SvarSlet
 2. Så enkel og smuk - det ses tydeligt, hvor brochen kommer fra - den er så fin og ser ud til at være perfekt farvematch :-) Ja, jeg er jo også faldet totalt for den garnblanding - det fungerer så godt sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en fin garnblanding, og så er lammeulden meget billigere end Tvinni/Spinni, hvilket ikke er helt uden betydning når man strikker meget. Det er en rigtig god model, som jeg tror vil blive brugt meget.

   Slet
 3. Hvor er den flot! Endnu en af de mange modeller, jeg gerne vil strikke når engang der bliver plads på pindene!

  SvarSlet
 4. Den er vildt flot, den er også på min to do liste. Jeg synes den har så mange fine detaljer. Fin farve du har valgt. Hvor stammer brochen fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Brochen er fra keramiker Birthe Sahl. Hende bør du besøge en gang - hun laver fantastisk flotte knapper og brocher. Birthe Sahl, Aalborgvej 18, Halvrimmen, 9460 Brovst. 98238568/birthesahl@mail.dk. Hun er også at finde på de forskellige strikkemesser.

   Slet
 5. Nejj, den er bare så flot, dejlig farve du har valgt.

  SvarSlet
 6. Skøn farve, kommer straks til at tænke på sommer og sol

  Kh

  Lal

  SvarSlet
 7. Rigtig flot og i en helt vidunderlig farve.
  Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke længe, jeg havde glæde af den orange sag - Yngsten fik den lokket fra mig med dådyrøjne og slesk tale....

   Slet